Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koleksi Soalan Percubaan UPSR Tahun 2011 Dan 2012



Koleksi Soalan Percubaan UPSR Negeri-Negeri 2013 (Johor, Kedah, Kelantan, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Perak, Sabah, Sarawak, Selangor, Terengganu)


Johor

Kedah

Kelantan

Melaka


Negeri Sembilan

Pahang

Perak

Pulau Pinang

Sabah

Sarawak

Selangor

Terengganu

31 ulasan for "Koleksi Soalan Percubaan UPSR Tahun 2011 Dan 2012"

  1. Terima kasih bebanyak... :)

    BalasPadam
  2. kenapsa x boleh buka?

    BalasPadam
  3. terima kasih cikgu

    BalasPadam
  4. tq cikgu beri saya tips

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  7. tak guna buka bukan boleh buka ponnnnnnn

    BalasPadam
  8. KNPE TRNU X BNYK CME DE
    SNS SYE X SMPT WT 'STUDY' SME RKN SYE SBB
    X DE SO'|'NNYE

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  11. trima kasih banyak2.tapi,kenapa tak masukkan jawapan sekali.TQ

    BalasPadam
  12. terima kasih ha ha ha ha

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. bagilaaaa jawapan sekali..........
    tapi terima kasih banyak2.....

    BalasPadam
  15. berbanyak2 trimakasih atas perkongsian... sangat berguna kpd semua murid/guru... tq... semoga anda akan terus cemerlang...

    BalasPadam
  16. banyak2 tq... malangnya ada guru2 yg tak tau buka, bg komen tak baik lg tu, apa raa... tq cgu...

    BalasPadam
  17. trima qasehh bebanyak........klu leh upsr 2011 x dek krr he he heeeeeheeh

    BalasPadam
  18. ada tak soalan from Perlis, Penang utk BI 2011?

    BalasPadam
  19. sapa kata tak bleh buka??pandai guna tak ni?? sy buka ok jer.siap print and share dgn kawan2..mana tak tahu jwpn,tanye cikgu kt sekolah..blog ni dh cukup baik utk dpt soalan..tq cikgu..

    BalasPadam
  20. kite ni org baru ermm blog ni memang bnyk membantu harap keputusan upsr saya akan mendpt 5a serta yg lain juga solat jgn missed

    BalasPadam
  21. xdelah susah sangat upsr ni tpi jgn careless sudah jwb dgn hati yang tenang trima kasih kepada pemilik blo ni ckgu Azman wlupun saya x brapa kenal

    BalasPadam
  22. secret nak 5A upsr ialah jgn guna perkataan kasar nnti hati kotor &x de ketenangan semasa mnjwb soalan all the best for standard six

    BalasPadam
  23. hrp ni kenalan bru saya wlupun x pernah jumpa

    BalasPadam
  24. sape yg ckp x baik tu lebih baik mnta maaf nnti keputusan upsr x tahu lah mcmmana ...sorry terutama kepada (bodoh berkata)

    BalasPadam
  25. Thank you cikgu.5A dlm tngn

    BalasPadam
  26. kenapa x boleh buka? mohon tlg berikan panduan untuk kepentingan bersama.

    BalasPadam
  27. kenapa x boleh buka? mohon tlg berikan panduan untuk kepentingan bersama.

    BalasPadam
  28. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  29. Cgu memang seorang yg rajin. Semoga usaha cgu dberkati Ilahi. Terima kasih atas perkongsian ilmu ini.

    BalasPadam