Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Selamat Lahir Muhammad Haris Bin Mohd.Noor Azman

Alhamdulillah, dah bertambah umat Nabi Muhammad ke dunia. Nampaknya tahun ni aku beraya dengan orang baru, pasni nak bayar zakat fitrah pulak. Rezeki anak ;-)

Haris tak sabar nak raya dah.. Nak dapat banyak duit raya tahun ni.. Abah nak bagi berapa? Ala.. Haris tak kisah.. hehe..

Nama: Muhammad Haris bin Mohd.Noor Azman

Tarikh Lahir: 14 September 2009 bersamaan 24 Ramadhan 1430

Masa: 7.39 malam

Berat: 2.34 kg

Tempat Lahir: Hospital Taiping, Perak

5 ulasan for "Selamat Lahir Muhammad Haris Bin Mohd.Noor Azman"

  1. Semoga kelahiran Muhammad Haris menambahkan lagi kebahagian dan kesejahteraan keluarga Haji Sulaiman.
    "Comelnya anak acu Nan,nanti kita bagi present kat baby" kata Anis.

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah......tambah anak saudara Mak Ngah.. Comel... ciut... tapi sebiji macam bapa dia muka bulat...he. he. O... apa Mak Ngah nak bagi ha... tak pa nanti kita cari present dari Manila...

    BalasPadam
  3. Tahniah man.. Dah berjaya Jadi Daddy pada Haris.. hehe.. semoga jadi bapak yg baik.. :)

    BalasPadam
  4. Tahniah Man!! Moga dia bakal jd anak yg soleh kelak..Aminn..

    BalasPadam
  5. Semoga doa kalian semua dimakbulkan oleh Allah

    BalasPadam