perkongsian ilmu dari seorang guru

Breaking

Monday, March 24, 2014

Domain murah .com .net .org dengan Privacy Protection


Adakah laman web anda baru anda tak perlukan web hosting dengan ruang web yang besar? Ini kerana anda akan rugi membayar ruang web yang besar tetapi tidak digunakan. Oleh itu lebih baik gunakan sahaja blogger.com (nama_anda.blogspot.com) sebagai web hosting anda dan menggunakan domain sendiri seperti nama_anda.com atau nama_anda.net atau nama_anda.org. Dengan itu anda hanya perlu membayar kos domain. Penjual online web hosting dan domain (Namesilo.com) menjual domain murah dan percuma privacy protection. Nanti dulu, saya tahu semua orang sukakan sesuatu yang percuma. Bagaimana jika harga ini termasuk kos perkhidmatan Privacy Protection yang diberikan secara percuma pada harga tersebut.

Jangan lepaskan peluang hebat ini !!!!

Saya juga berbesar hati akan memberikan perkhidmatan mengkonfigurasi (domain anda nama_anda.com) kepada blogger.com seperti contoh laman web ini - http://www.bukitmerahhomestay.com

 Jika anda berminat dengan perkhidmatan saya, sila sms/whatssap ke 018-573 5441 (dengan memberikan nama domain yang anda inginkan contoh www.mohdnoorazman.com)

Harga boleh kita bincang nanti.

Hartanah|Saham|Viral Di Internet|Jalan-Jalan Cari Makan|Tips|Cerita Lawak
www.azman.men

No comments:

Post a Comment