DARI GURU UNTUK MURID & GURU

Breaking


Thursday, August 4, 2011

Koleksi Soalan Percubaan UPSR Tahun 2011 Dan 2012



Koleksi Soalan Percubaan UPSR Negeri-Negeri 2013 (Johor, Kedah, Kelantan, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Perak, Sabah, Sarawak, Selangor, Terengganu)


Johor

Kedah

Kelantan

Melaka


Negeri Sembilan

Pahang

Perak

Pulau Pinang

Sabah

Sarawak

Selangor

Terengganu


Hartanah|Saham|Viral Di Internet|Jalan-Jalan Cari Makan|Tips|Cerita Lawak
www.azman.men

31 comments:

  1. Terima kasih bebanyak... :)

    ReplyDelete
  2. kenapsa x boleh buka?

    ReplyDelete
  3. tq cikgu beri saya tips

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. tak guna buka bukan boleh buka ponnnnnnn

    ReplyDelete
  7. KNPE TRNU X BNYK CME DE
    SNS SYE X SMPT WT 'STUDY' SME RKN SYE SBB
    X DE SO'|'NNYE

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. trima kasih banyak2.tapi,kenapa tak masukkan jawapan sekali.TQ

    ReplyDelete
  11. terima kasih ha ha ha ha

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. bagilaaaa jawapan sekali..........
    tapi terima kasih banyak2.....

    ReplyDelete
  14. berbanyak2 trimakasih atas perkongsian... sangat berguna kpd semua murid/guru... tq... semoga anda akan terus cemerlang...

    ReplyDelete
  15. banyak2 tq... malangnya ada guru2 yg tak tau buka, bg komen tak baik lg tu, apa raa... tq cgu...

    ReplyDelete
  16. trima qasehh bebanyak........klu leh upsr 2011 x dek krr he he heeeeeheeh

    ReplyDelete
  17. ada tak soalan from Perlis, Penang utk BI 2011?

    ReplyDelete
  18. sapa kata tak bleh buka??pandai guna tak ni?? sy buka ok jer.siap print and share dgn kawan2..mana tak tahu jwpn,tanye cikgu kt sekolah..blog ni dh cukup baik utk dpt soalan..tq cikgu..

    ReplyDelete
  19. kite ni org baru ermm blog ni memang bnyk membantu harap keputusan upsr saya akan mendpt 5a serta yg lain juga solat jgn missed

    ReplyDelete
  20. xdelah susah sangat upsr ni tpi jgn careless sudah jwb dgn hati yang tenang trima kasih kepada pemilik blo ni ckgu Azman wlupun saya x brapa kenal

    ReplyDelete
  21. secret nak 5A upsr ialah jgn guna perkataan kasar nnti hati kotor &x de ketenangan semasa mnjwb soalan all the best for standard six

    ReplyDelete
  22. hrp ni kenalan bru saya wlupun x pernah jumpa

    ReplyDelete
  23. sape yg ckp x baik tu lebih baik mnta maaf nnti keputusan upsr x tahu lah mcmmana ...sorry terutama kepada (bodoh berkata)

    ReplyDelete
  24. kenapa x boleh buka? mohon tlg berikan panduan untuk kepentingan bersama.

    ReplyDelete
  25. kenapa x boleh buka? mohon tlg berikan panduan untuk kepentingan bersama.

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  27. Cgu memang seorang yg rajin. Semoga usaha cgu dberkati Ilahi. Terima kasih atas perkongsian ilmu ini.

    ReplyDelete


[ Dasar Privasi ] | [ Dasar Keselamatan ] | [ Penafian ]
[ Hubungi Saya (Contact Me) ]