Terima Kemaskini Blog Ini Melalui Emel
(masukkan alamat emel anda di bawah) Contoh: azman@gmail.com

Khamis, 4 Ogos 2011

Koleksi Soalan Percubaan UPSR Tahun 2011 Dan 2012



Koleksi Soalan Percubaan UPSR Negeri-Negeri 2013 (Johor, Kedah, Kelantan, Melaka, Negeri Sembilan, Pahang, Perak, Sabah, Sarawak, Selangor, Terengganu)


Johor

Kedah

Kelantan

Melaka


Negeri Sembilan

Pahang

Perak

Pulau Pinang

Sabah

Sarawak

Selangor

Terengganu

31 comments:

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih bebanyak... :)

Tanpa Nama berkata...

kenapsa x boleh buka?

Ira Athirah berkata...

Terima Kasih!!!

Tanpa Nama berkata...

terima kasih!

ana soleha berkata...

terima kasih cikgu

tanpa nama berkata...

tq cikgu beri saya tips

bodoh berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

tak guna buka bukan boleh buka ponnnnnnn

SOMEONE berkata...

KNPE TRNU X BNYK CME DE
SNS SYE X SMPT WT 'STUDY' SME RKN SYE SBB
X DE SO'|'NNYE

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

trima kasih banyak2.tapi,kenapa tak masukkan jawapan sekali.TQ

Tanpa Nama berkata...

terima kasih ha ha ha ha

muhammad berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Rina berkata...

bagilaaaa jawapan sekali..........
tapi terima kasih banyak2.....

Tanpa Nama berkata...

berbanyak2 trimakasih atas perkongsian... sangat berguna kpd semua murid/guru... tq... semoga anda akan terus cemerlang...

Tanpa Nama berkata...

banyak2 tq... malangnya ada guru2 yg tak tau buka, bg komen tak baik lg tu, apa raa... tq cgu...

Tanpa Nama berkata...

trima qasehh bebanyak........klu leh upsr 2011 x dek krr he he heeeeeheeh

melor berkata...

ada tak soalan from Perlis, Penang utk BI 2011?

melor berkata...

sapa kata tak bleh buka??pandai guna tak ni?? sy buka ok jer.siap print and share dgn kawan2..mana tak tahu jwpn,tanye cikgu kt sekolah..blog ni dh cukup baik utk dpt soalan..tq cikgu..

syaza berkata...

kite ni org baru ermm blog ni memang bnyk membantu harap keputusan upsr saya akan mendpt 5a serta yg lain juga solat jgn missed

syaza berkata...

xdelah susah sangat upsr ni tpi jgn careless sudah jwb dgn hati yang tenang trima kasih kepada pemilik blo ni ckgu Azman wlupun saya x brapa kenal

syaza berkata...

secret nak 5A upsr ialah jgn guna perkataan kasar nnti hati kotor &x de ketenangan semasa mnjwb soalan all the best for standard six

syaza berkata...

hrp ni kenalan bru saya wlupun x pernah jumpa

syaza berkata...

sape yg ckp x baik tu lebih baik mnta maaf nnti keputusan upsr x tahu lah mcmmana ...sorry terutama kepada (bodoh berkata)

lara berkata...

Thank you cikgu.5A dlm tngn

D35y!nchr0n!s3d berkata...

kenapa x boleh buka? mohon tlg berikan panduan untuk kepentingan bersama.

D35y!nchr0n!s3d berkata...

kenapa x boleh buka? mohon tlg berikan panduan untuk kepentingan bersama.

Tanpa Nama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.
Tanpa Nama berkata...

Cgu memang seorang yg rajin. Semoga usaha cgu dberkati Ilahi. Terima kasih atas perkongsian ilmu ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogger Template by Clairvo
a { color: #333333; }