Home » , , » Selamat Lahir Muhammad Haris Bin Mohd.Noor Azman

Selamat Lahir Muhammad Haris Bin Mohd.Noor Azman

Alhamdulillah, dah bertambah umat Nabi Muhammad ke dunia. Nampaknya tahun ni aku beraya dengan orang baru, pasni nak bayar zakat fitrah pulak. Rezeki anak ;-)


Haris tak sabar nak raya dah.. Nak dapat banyak duit raya tahun ni.. Papa dengan mama nak bagi berapa? Ala.. Haris tak kisah.. hehe..



Nama: Muhammad Haris bin Mohd.Noor Azman

Tarikh Lahir: 14 September 2009 bersamaan 24 Ramadhan 1430

Masa: 7.39 malam

Berat: 2.34 kg

Tempat Lahir: Hospital Taiping, Perak






Tak penah pi Hospital Taiping? Tengak kat bawah.

5 comments:

liza berkata...

Semoga kelahiran Muhammad Haris menambahkan lagi kebahagian dan kesejahteraan keluarga Haji Sulaiman.
"Comelnya anak acu Nan,nanti kita bagi present kat baby" kata Anis.

Tanpa Nama berkata...

Alhamdulillah......tambah anak saudara Mak Ngah.. Comel... ciut... tapi sebiji macam bapa dia muka bulat...he. he. O... apa Mak Ngah nak bagi ha... tak pa nanti kita cari present dari Manila...

sueella berkata...

Tahniah man.. Dah berjaya Jadi Daddy pada Haris.. hehe.. semoga jadi bapak yg baik.. :)

PinkUngu82 berkata...

Tahniah Man!! Moga dia bakal jd anak yg soleh kelak..Aminn..

Cikgu Asmaa-Alhusna berkata...

Semoga doa kalian semua dimakbulkan oleh Allah

Catat Ulasan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...