Home » » Alhamdulillah.. Aku Berjaya !!!

Alhamdulillah.. Aku Berjaya !!!

Pertama sekali aku ingin panjatkan syukur ke hadrat Ilahi kerana aku berjaya mendapat keputusan yang tak disangka !!! Walaupun pemergian ayahanda masih segar dalam ingatan, diharap kegembiraan ini menjadi pencetus semangat untuk aku bergelar seorang guru. Walaupun penat seharian mengajar, aku tidak patah semangat untuk meneruskan segalanya. Jawatan sebagai guru data, guru pss amat mencabar ku.. akan ku gagahi.. aminnn...

CGPA 3.69 : Cemerlang. Alhamdulillah!!!

2 comments:

liza berkata...

Tu dia...Berat tanggungjawab hang.Cikgu PSS banyak kerja o...Cikgu data pun sama.Minta la kat GB gugurkan satu jawatan.Bagi cikgu PSS kat cikgu perempuan.Cikgu data ok la bagi orang yang terro komputer.Anyway, Good Luck dan Selamat Menjadi Guru yang Berkaliber( bukan berkaki lebar...)

Cikgu Asmaa & Cikgu Azman berkata...

Jawatan PSS dah digugurkan..hehe.. bulan januari saja dah 3 meeting kena pi kat ppd.. byk claim bulan ni

Catat Ulasan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...